Alpe d'Huez 2012

Alpe d'Huez 2012

Nog 1 keer slapen ...

Alpe d'Huez 2012Posted by Geert Carton Thu, June 07, 2012 08:41:36

Hallo Beste lezers van deze blog ,

Nog 1 keer slapen en dan is het terug zover. Na de avonturen van vorig jaar naar Santiago de Compostela begint morgen een nieuw fietsavontuur. Met z'n 10 vertrekken we richting Bourg d' Oisans. Dit wordt een tripje van +/- 970 km op 6 dagen. Daar ter plaatse worden we dan vergezeld van nog eens een 45-tal leden van onze club om daar ter plaatse enkele bergen te bedwingen.

Ge zult het misschien raar vinden hé maar ik kijk er persoonlijk echt naar uit om deze trip aan te vangen. Ok , ik weet nu al dat ik last zal hebben van pijnlijke ongemakken zoals een doorzeten poepke , knieën die piepen , vastzittende nek , steken in de onderrug , enz.... Maar dat is toch zalig als je ondanks de pijn het doel bereikt met zo'n fantastiche groep.

Alvorens van start te gaan op de fiets stel ik misschien best eens onze groep voor :

Ouwe getrouwe pelgrims van vorig jaar zijn Rik Vanhevel , Lieve Baert , Luc Devooght , Franky Maes , Jan Hoste en Geert Carton

Nieuwkomers zijn Christophe Gevaert , Angelo Vanherweghe en Thierry De Volder

Zoals vorig jaar is onze goede vertrouwde gids en chauffeur van de volgwagen Eddy David. Hij zal ons terug verzorgen gelijk dat we zijn bloedeigen kinderen zouden zijn.

Voila da was het zo'n beetje. Met dit berichtje heb ik dan ook meteen eventjes den blog getest.

Wie ons wil uitwuiven kan dit op vrijdag 8 juni vanaf 07u30 ten huize van Angelo , waterweg 7 te Oeselgem. We kunnen uw steun best gebruiken. Hopelijk zitten de weergoden ons een beetje mee.

Tot schrijfs !!!

groetjes

Geert Carton

  • Comments(7)//alpedhuez2012.wtcoeselgem.be/#post0