Alpe d'Huez 2012

Alpe d'Huez 2012

Nog 1 keer slapen ...

Alpe d'Huez 2012Posted by Geert Carton Thu, June 07, 2012 08:41:36

Hallo Beste lezers van deze blog ,

Nog 1 keer slapen en dan is het terug zover. Na de avonturen van vorig jaar naar Santiago de Compostela begint morgen een nieuw fietsavontuur. Met z'n 10 vertrekken we richting Bourg d' Oisans. Dit wordt een tripje van +/- 970 km op 6 dagen. Daar ter plaatse worden we dan vergezeld van nog eens een 45-tal leden van onze club om daar ter plaatse enkele bergen te bedwingen.

Ge zult het misschien raar vinden hé maar ik kijk er persoonlijk echt naar uit om deze trip aan te vangen. Ok , ik weet nu al dat ik last zal hebben van pijnlijke ongemakken zoals een doorzeten poepke , knieën die piepen , vastzittende nek , steken in de onderrug , enz.... Maar dat is toch zalig als je ondanks de pijn het doel bereikt met zo'n fantastiche groep.

Alvorens van start te gaan op de fiets stel ik misschien best eens onze groep voor :

Ouwe getrouwe pelgrims van vorig jaar zijn Rik Vanhevel , Lieve Baert , Luc Devooght , Franky Maes , Jan Hoste en Geert Carton

Nieuwkomers zijn Christophe Gevaert , Angelo Vanherweghe en Thierry De Volder

Zoals vorig jaar is onze goede vertrouwde gids en chauffeur van de volgwagen Eddy David. Hij zal ons terug verzorgen gelijk dat we zijn bloedeigen kinderen zouden zijn.

Voila da was het zo'n beetje. Met dit berichtje heb ik dan ook meteen eventjes den blog getest.

Wie ons wil uitwuiven kan dit op vrijdag 8 juni vanaf 07u30 ten huize van Angelo , waterweg 7 te Oeselgem. We kunnen uw steun best gebruiken. Hopelijk zitten de weergoden ons een beetje mee.

Tot schrijfs !!!

groetjes

Geert Carton

  • Comments(7)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by jacqueline Sat, June 09, 2012 14:29:22

Succes mannen, blij dat we jullie terug kunnen volgen,hopelijk wordt het weer beter dan ze zeggen ,maar fietsers gelijk jullie rijden tussen de druppels heen als t nodig is ,ge zijt al een stukske ervaren, verder veel plezier op jullie fietsroute dat zal misschien meer s avonds zijn ,maar hoort er zeker bij ,Veel groetjes Herman en Jacqueline

Posted by Frederik Fri, June 08, 2012 08:51:13

Succes mannen, jullie foto is al op "smoelenboek" . Tot donderdag.

Posted by Vanessa Fri, June 08, 2012 08:31:14

En daaar gaan ze...

Ik wens jullie veel succes,geniet ervan en hopelijk gunnen de weergoden julllie een zalig fietsweertje!! En aan Eddy,alvast bedankt voor de goede zorgen!

Draag goed zorg voor elkaar.

Grtjs Vanessa en Yaden

Posted by wim Fri, June 08, 2012 08:07:40

allo alpenisten Ik zie deze morgen dat de wind goed zit en jullie ook. Veel courage geven aan iedereen en dan kom je er wel samen. Ps.; Eddy de vitaminen niet vergeten hé. Het beste Wim

Posted by benito Thu, June 07, 2012 19:35:53

beste Alpentrippers,

Ik wens jullie een mooie fietsreis en volg iedere dag jullie blog. Ben blij dat ik deze nu kan volgen, want ik volgde de vorige dagen den blog van mijn vrienden die naar Lourdes fietsten. Ik vindt het natuurlijk spijtig dat ik er bij de busreis niet zal bij zijn. Het zal even kniezen zijn thuis.

Geniet van het land en van de vriendschap ! En speciaal duim ik voor mijn ex-collega en vriend Eddy. Wat ben ik blij dat ik zo'n crack in Oeselgem geïntroduceerd heb. Als ik dat geweten had wat hij hier al allemaal gepresteerd heeft, dan zou ik er van gedroomd hebben om zijn manager geweest te zijn. (raar uitgedrukt hé)

allen het beste,

Bennie

Posted by Vero Thu, June 07, 2012 15:20:39

Heyyyy Fietsers en Eddy,

Het is inderdaad nu wel dichtbij jullie tocht naar de mooie Alpen.

Laat het nu nog maar goed regenen dat het er morgen mee gedaan is.

Een goeie massage nog voor iedereen deze avond. ;-)

Is terug spannend agfwachten elke dag naar jullie avontuur maar inderdaad we zullen niet alles kunnen lezen dat zal pas bij het weerzien verteld worden.

Veel courage en een dikke knuffel van Vero.

Posted by EddyReddy Thu, June 07, 2012 10:28:23

Da poepke arrangeren, die knokels van knieen olien, diene nek en onderrug deblokkeren ... Ingridje zal nog veel werk hebben vanavond. Hopelijk komt er geen ander mankement bij