Alpe d'Huez 2012

Alpe d'Huez 2012

het ochtendnieuws

Alpe d'Huez 2012Posted by Geert Carton Sat, June 16, 2012 09:11:17

Hallo beste lezers ;

Eerst en vooral wil ik jullie meedelen dat Ronny al uit het ziekenhuis is. Hij houdt er gebroken neus aan over en tal van schaafwonden. Toch kon er bij hem al een kleine glimlach vanaf. Een goed teken dus.

Wat betreft Lieve : deze morgen belde ze al op dat na tal van onderzoeken er geen breuken werden vastgesteld. Ze heeft wel wat last van hoofdpijn en misselijkheid. Waarschijnlijk een hersenschudding dus. Met een beetje geluk mag ook zij het ziekenhuis vandaag verlaten. Laat ons hopen.

Gisterenavond zat de sfeer er toch terug in. De bar met Leffe werd geopend en enkelen durvden zich zelfs wagen aan een dansje.

Je kan nu wel geloven dat sommigen maar weinig uurtjes hebben geslapen.

Vandaag is het de laatste dag van ons verblijf hier. Meteen ook de laatste dag om nog enkele colletjes te doen. En dat nemen sommigen wel letterlijk. In plaats van de geplande route over de Telegraphe en Galibier , zijn er 11 moedigen die er ook nog eens de Col de la Fer bijdoen. Ge moet maar goesting hebben hé.

Het is nu 9u in de morgen . Het zonnetje schijnt hier al volop.

De elf renners zijn vertrokken per fiets , de tweede groep is vertrokken met de bus , de vip-car is vertrokken naar de Galibier en diegenen die de toeristische rit maken van 35 km liggen nu volop te relaxen in de ligweide.

Wat moet een mens nog meer hebben. En dat terwijl we horen dat het in België nog steeds regent.

Ik beloof dat we morgen het mooie weer zullen meebrengen naar Oeselgem zodat jullie ook kunnen genieten van een mooie zomer.

De rest van het verslag kunnen jullie deze avond lezen. Ik ben er zeker van dat er straffe verhalen zullen worden verteld.

Tot straks !!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by bennie Sat, June 16, 2012 20:32:15

Beste fietsvrienden,

gaan julllie echt die 5 vaten soldaat maken??? houden julllie echt geen glaasje over voor mij???? Misschien zullen er verschillende zijn die zondag hun picon niet uitkrijgen?

Verlang er naar om jullie fantastische verhalen te horen zondag. Vanavond bezoek ik zeker nog eens de blog om te weten wat jullie vandaag uitspookten..... wat er deze avond en nacht gebeurt, dat kan ik mij voorstellen......

Gelukkig voor de gekwetsten dat zij toch de groep terug kunnen vervoegen, anders zou dit toch wel een domper geweest zijn op de feestvreugde.

Geert nogmaals bedankt voor het schrijven van de blog. Dit heeft de pijn wat verzacht voor mij. Ik geniet mee van op afstand....

En zeg tegen Johan V. dat hij mij vervangt in de zangstonde over 'ik denk nog vaak aan kleine Jaak,......'

en ook speciale groeten aan mijn ex-collega en vriend Eddy D...... we keken er al naar uit om eens enkele dagen samen te vertoeven in de Alpen....

geniet van de avond en de lange nacht.....

mvg

Bennie