Alpe d'Huez 2012

Alpe d'Huez 2012

De eindstreep

Alpe d'Huez 2012Posted by Geert Carton Sat, June 16, 2012 23:00:35

Hallo nachtraafjes ,

Het is nu 22u30 en eindelijk heb ik eventjes de tijd gevonden om het blogje voor de laatste keer aan te vullen.

Het is een avond vol straffe verhalen. Het later op de avond , hoe straffer de inspanningen waren.

De die-hards hebben een tocht gemaakt van 170km over de Col de la Croix de Fer , Col de télégraphe en de Galibier. Ze hadden niet minder dan 4000 hoogtemeters op den teller.

Ook de tweede groep heeft een zware dag gehad. Zij fietsten 130 km met een parcours dat over de Col de Télégraphe en de Galibier liep.

Op de Galibier lag er trouwens pakken sneeuw. Ik hoor zelfs dat er enkele van onze renners een sneeuwballengevecht hebben gedaan.

Allen bereikten samen de eindmeet aan het hotel . Door de grote hitte , met temperaturen van 40 graden , reden ze meteen door naar de mobiele Leffebar in de tuin. Amaai zeg , da smaakt !!!

Wie nu denkt dat de groep van de toeristische trip een gemakkelijk dag heeft gehad , heeft het goed mis. Ook deze rit kende een beklimming van 13km met stijgingspercentages van 12%. Lastig , maar het uitzicht op Bourg d’Oisans vanop grote hoogte was fenomenaal.

Één enkeling vond het zelfs een ideale dag om zijn trip op Alpe d’Huez over te doen. Kwestie van gewoonte hé.

Tijdens het avondeten werden de 3 organisatoren ( Heinz , Ivan en Stijn ) van het ganse gebeuren in de bloemekes gezet. Of beter gezegd : in den drank gezet.

Ook het gastgezin Grégory en Angelique werden in de bloemekes gezet. Zij hebben onze groep echt tot in de puntje verzorgd. Niks was hen teveel , alles kregen ze voor elkaar.

Ook nog eens een speciale dank voor de sponsors van de mobiele Leffebar ( Luc , Jacques , Frank en Lode ). Ze hebben als echte apostelen een werk van barmachtigheid verricht : de dorstigen laven.

Johan V zorgde voor de mobiele discobar.

Ik wil ook nog eventjes melden dat we een meegebrachte kaars uit Kerselare hebben doen branden in de plaatselijke kapel. Deze kaars wordt opgedragen aan alle leden die momenteel een moeilijk moment doormaken. Wij hopen voor jullie dat alles terug in orde komt.

Graag wil ook nog eventjes alle leden bedanken die deze trip met ons meemaakten. De sfeer was geweldig ( cfr Eddy Wally ) , men gedroeg zich voortreffelijk , alles verliep vlot , enz….. Kort gezegd : het was een heerlijk sportief en ontspannend verlengd weekend. Iedereen heeft ervan genoten.

Morgen staat ons een lange dag te wachten met de terugreis per bus. Wie wil kan ons altijd verwelkomen rond 20u op het marktplein te Oeselgem.

Bedankt trouwe lezers en tot het volgende WTC-avontuur.

Voila zie , en nu gaan we verder vieren !!! Ze beginnen hier al de polonaise te dansen.

  • Comments(3)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by tony vdd Sun, June 17, 2012 10:00:26

leuk om jullie via deze blog te kunnen volgen ,(berg op zou me nie gelukt zijn)

proficiat berggeiten

spoedig herstel voor lieve en ronny

Posted by wim Sun, June 17, 2012 07:38:45

Proficiat aan al de dappere fietsers en begeleiders.

geen volle vaten en flessen meebrengen naar huis dat is allemaal overgewicht en tegenwoordig staan daar serieuze geldboetes op en moet alles worden afgeladen.

Veel beterschap aan de gekwetsten ,Lieve en Ronny. Laat u nu maar eens soigneren.

Tot nog eens in Oeselgem

Posted by bennie Sun, June 17, 2012 07:13:56

Proficiat Straffe Hendrikken !

Geert tel maar goed de schapen en vooral de bokken voor je vertrekt, mogelijks blijven er daar enkele achter....