Compostella 2011

Compostella 2011

Dag 1

CompostelaGeplaatst door Geert Carton za, mei 28, 2011 20:00:14

De kop is eraf !!

Dag 1 van onze pelgrimstocht zit erop. Het was een bewogen dag met veel emoties.

Bij onze start werden we opgewacht door tientallen supporters die ons wilden uitwuiven en ons een behouden reis toewensten. Zelf het klein muziekske was van de partij.

Een 25 tal leden van de club vergezelden de pelgrims tijdens de eerste 50 km.

In Oeselgem was er een eerste halte. Op een zeer serene manier werd het graf van onze overleden vriend Eric bezocht. Eric zou er eigenlijk vandaag bij zijn geweest als pelgrim.

Daarna zette de tocht zich verder langs de Leie met de grote groep. Na 2O km sloeg het noodlot toe. Willy Lambert maakte een zware val en werd met een gebroken dijbeen afgevoerd naar het ziekenhuis in Kortrijk. Wij wensen Willy veel sterkte toe in zijn revalidatie.

Eens in Frankrijk namen de pelgrims afscheid van de clubleden en zetten hun tocht alleen verder. Het landschap veranderde al gauw van vlakke wegen naar een golvend parcours met felle tegenwind.

Na 173 km kwamen we uiteindelijk toe in Hangest sur somme en dit met een mooi gemiddelde van 25 km/h.

Graag willen we nog al onze supporters en meegereisde clubleden bedanken voor de morele steun . Zo'n ontvangst bij het vertrek doet ons echt deugd.

groetjes

De pelgrims


Fill in only if you are not real

De volgende XHTML tags zijn toegestaan: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles en Javascript zijn niet toegestaan.
Geplaatst door Dominique zo, mei 29, 2011 17:12:31

Hallo Pelgrims,

hopelijk een dag zonder veel tegenslag vandaag. Ik las dat er gisteren een meerijdende uitwuif collega zwaar is gevallen! Veel sterkte voor Willy en zijn familie.

Jullie hadden gisteren veel tegenwind en hebben toch een 25km/u gehaald proficiat! Lukie ge moogt blij zijn da kik nie meeben of ge had geen 5km/u gehaald (haha) !!

Vandaag waaiet hier ook were hard, hopelijk bij jullie niet ofwel dat je de wind in de rug hebt!! Hou de moed erin en tot schrijfs.

Luc de groetjes van je schoonzusje Dominique en ook aan de andere pelgrims de groeten!

Geplaatst door Vero en Katrien zo, mei 29, 2011 11:04:42

Beste compo's,

Heb het nog nooit zo emotioneel gehad toen mijne Luc vertrok,het gemis van Eric blijft pijn doen en knagen...

Bedankt aan de hele groep dat jullie halt gehouden hebben bij Eric.T'Was schrikken toen ik het hoorde van de val van Willy veel moed en courage bij je revalidatie,ook veel sterkte voor Nicole.

Hoi zoeteke heb ook al een paar traantjes gelaten,Delphine heeft het ook wat moeilijk.Tof dat jullie nog eens gestopt zijn bij jullie vriend Eric.Heel erg van Willy,k'ben er nog steeds niet goed van.Willy veel sterkte,ook voor Nicole.Draag goed zorg voor elkaar.

ikke knuffels

Katrien en Vero

Geplaatst door Leen za, mei 28, 2011 21:32:10

Beste Pelgrims,

vind dit een heel mooi gebaar dat jullie bij aanvang van jullie tocht halte hebben gehouden bij Eric. echt waar chapeau. We wensen een spoedig herstel voor Willy. Drink nu maar ne goeien trappist op jullie eerste rit. Nog veel succes en smout maar jullie kieten.

groeten Ward en Leen